top of page
Sök
  • Skribentens bildFrida Bender

Viktminskning & Attraktionslagen


💙💙💙 Vad betyder egentligen "lagen om attraktion"?

Jo att vi Ă€r en del av ett attraktionsbaserat universum, dĂ€r lika attraherar lika, d.v.s; det vi signalerar Ă€r ocksĂ„ det vi attraherar. Att attrahera Ă€r detsamma som att inkludera, in i vĂ„ra liv, vilket alltsĂ„ betyder att det Ă€r omöjligt att attrahera uteslutandet av nĂ„got. đŸ€”


Det sĂ€gs ju att hjĂ€rnan inte kan uppfatta en negation, som den klassiska ”tĂ€nk inte pĂ„ en rosa elefant” visar. TĂ€nker du en tanke sĂ„ tĂ€nker du den, vare sig det finns ett "inte" med eller ej.


UtifrÄn lagen om attraktion Àr, enligt min uppfattning, negationen detsamma som motstÄndet. Attraktionslagen Àr objektiv och gör ingen skillnad pÄ positiva och negativa tankar. Att verkligen INTE vilja ha/vara/uppleva nÄgot, Àr detsamma som att attrahera mer av det. Att aktivt vara MOT nÄgot, Àr detsamma som att inkludera det. Enbart för att ditt fokus ligger dÀr.


(Med detta i Ätanke kanske det Àr lÀttare att förstÄ vad det kommer sig att du har attraherat det du tidigare, eller hittills, har attraherat)?


Man kan alltsÄ inte vara i motstÄnd till sin kropp och samtidigt attrahera en kropp man trivs med. Man kan heller inte ha motstÄnd till det man Àter (eller ens det man avstÄr frÄn att Àta) och samtidigt förvÀnta sig att kroppen ska tillgodogöra sig maten pÄ ett balanserat vis.


Är det nĂ„got du vill utesluta, nĂ„got du vill bli av med, sĂ„ gĂ„r det alltsĂ„ inte.

För allt det du lÀgger tid och energi pÄ, det du frÀmst fokuserar pÄ, Àr det du inkluderar i din verklighet. Vare sig det Àr önskat eller oönskat.


Detta Ă€r verkligen vĂ€rt att fundera pĂ„! 🧐 PĂ„ vad lĂ€gger du din energi? Är det pĂ„ nĂ„got du verkligen vill ha mer av, eller Ă€r det pĂ„ problemen du egentligen vill bli av med? Vad tĂ€nker du nĂ€r du tĂ€nker pĂ„ din kropp? Hur gĂ„r tankarna nĂ€r du ska vĂ€lja nĂ„got att Ă€ta? Är det tankar som attraherar mer av det du Ă€r ute efter, eller Ă€r det tankar som attraherar mer av det du inte Ă€r nöjd med?


Enda sÀttet att kunna utesluta nÄgot, Àr genom att inkludera nÄgot annat.


Att fokusera pÄ att sluta tÀnka de dÀr tankarna som du inte vill tÀnka lÀngre, attraherar bara mer av samma typ av tankar. Enda sÀttet att sluta tÀnka en sÀrskild tanke, Àr att ersÀtta den med en ny.


Det Ă€r omöjligt att tĂ€nka tvĂ„ helt motsatta tankar samtidigt. SĂ„ varje gĂ„ng du tĂ€nker en tanke som kĂ€nns bra, betyder att du just dĂ„ inte attraherar mer av det som inte fungerar, utan rör dig ett steg nĂ€rmare dina mĂ„l och allt det gottiga som du Ă€r ute efter! đŸ˜đŸ’•đŸ„‚đŸ€đŸŒž


SĂ„, fokus, fokus fokus! 🔎🔎🔎


Önskar dig en fin fredag fylld av positiva och upplyftande tankar om dig sjĂ€lv, din kropp och det du vĂ€ljer att Ă€ta och dricka! 💙💙💙


13 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comments


bottom of page