top of page

SESSIONER/KURSER

 

REDO FÖR EN HELT NY VÄG?

 

När du vill uppnå bestående viktminskning utan att behöva banta eller dieta en endaste dag till i ditt liv.

När du längtar efter ett sunt och trivsamt förhållande till mat och till din kropp.

När du vill kunna njuta av allt som du älskar att äta och dricka, samtidigt som du hittar just din idealkropp.

Hur blir jag av med det dåliga samvetet?
Varför hamnar jag i att "hetsäta"?
Hur kan jag komma ur "självsvälten"?
Varför äter jag för mycket och fel mat, trots att jag vet att jag mår dåligt?
Jag är så trött på jojobantandet!
Måste jag banta ner mig först, för att få "rätt" signaler från min kropp? 
Varför får jag ingen rätsida på detta?
Hur kan jag trivas bättre med min kropp?
Varför går jag inte ner i vikt?
Jag är så less på att må dåligt över min kropp!

 

råd och vägledning kring de frågor och funderingar som just du har. 

Jag guidar dig i hur du kan förändra ditt förhållningssätt till din kropp och till mat, hur du tar tillbaka kontrollen över ditt välmående, och hur du blir fri från tankar och trosuppfattningar som skapar skuld och dåligt självförtroende. 
Så att du kan äta vad du vill och samtidigt röra dig mot din idealvikt. 

Det här är inte för bra för att vara sant.

Vare sig det handlar om hur du känner för din kropp eller hur din relation till mat ser ut, är vägen till förändring densamma.

Genom att förändra ditt tankemönster och byta ut ogynnsamma trosuppfattningar mot nya, samtidigt som du öppnar upp för ett helt nytt förhållningssätt gentemot maten och din kropp, kan du också förvänta dig helt andra resultat.

Till höger en drömfångare i naturfärgade, gröna och blåa toner. Till vänster står texten "Onlinekurs, Lyssna till din inre röst, Ät och njut, Finn din idealkropp
Stor kaffekopp med kaffe i, stående på assiette formad som ett hjärta. Båda med kärleksfulla, positiva och goda ord. I koppen står det också Gofika och på assietten, framför koppen, ligger det två chokladtryfflar inslagna i brunt skimrande papper.
C32FCB48-D92B-4627-83E5-08C9B2E6D598_edited.jpg

ONLINEKURS

 

"Lyssna till din inre röst

Ät & Njut

Finn din idealkropp"

Vill du hitta din ideala vikt en gång för alla?

Vill du bli fri från det dåliga självförtroendet, det dåliga samvetet och den ständiga kampen?

Vill du istället känna dig trygg,

fri och tillfreds, och dessutom kunna äta precis vad du vill?

 

I den här kursen har jag brutit ner mitt tillvägagångssätt i olika delar så att du kan applicera det på dig och ditt liv. Genom att ta det steg för steg kan även du komma till att kunna äta allt du älskar samtidigt som du finner just din idealkropp.

Kursen berör ditt förhållande till mat, till din kropp och till träning. (Inte ens träning är nödvändigt i den här ekvationen!)

Du får praktiska övningar i hur du kan släppa gamla sanningar som du inte längre vill leva med och hur du gör när du vill skifta eller ändra en specifik tanke.

Kursen är upplagd på 3 veckor men du bestämmer självklart själv din egen takt och du kan starta när du vill.

 

Här finns möjligheten att lämna kampen, de tärande tankarna, den dränerande energin och det dåliga samvetet bakom dig och känna hur du skiftar från uppförsbacke till nedförsbacke när du på ett tillfredsställande och lättsamt vis rör dig mot just din idealkropp.

"Hej Frida,
 

Det du skriver i onlinekursen är sanningen. Jag kan relatera till precis allt och det är så skönt när någon sätter ord på ngt man tänkt väldigt länge.

Jag är så glad att denna kurs kom i min väg. Jag känner hur hela jag håller på att förändras.

Jag äter vad jag vill, och försöker lära mig när jag är hungrig och vad kroppen mår gott av. Har inte vägt mig och är med handen på hjärtat inte så intresserad av vad vågen säger. Det är en sådan obeskrivlig befrielse att inte värdera vad jag väljer att stoppa i munnen. 

Åter igen tusen tack för detta fantastiska kursmaterial!" 

”UNLOCK

MINDFUL WEIGHT LOSS - CALL”

Under detta GRATIS 

introduktionssamtal tar vi en titt på din verklighet så som den ser ut idag, vad som fungerar bra och vilka områden du skulle vilja förbättra.

 

Vi pratar om dina mål och vilka utmaningar som eventuellt står i vägen.

 

Detta är för att skapa oss en bild av vad det är som hittills har hindrat dig från att nå dit du vill, och få klarhet kring hur du kan gå vidare på ett nytt och tillfredsställande sätt.

 

Känns samtalet bra och givande för oss båda och intresse finns för att veta mer om hur vi kan gå vidare, så berättar jag gärna om det, men det finns inget köptvång med i bilden och du kommer inte utsättas för någon jobbig försäljning!

"Hej!Jag mår så bra!👏Det har blivit toppenbra för mig efter att vi samtalade.😊 Jag jobbar med att alltid vara snäll mot mig själv även de gånger jag i efterhand känner att det har blivit för mycket mat. 😉Jag läser alla dina fina inlägg och tar till mig och tränar på att alltid följa energierna och det min kropp säger. 😍Jag äter det jag blir sugen på, det innefattar även pizza. Jag har tidigare bantat hela mitt liv efter olika metoder 😦 nu har jag helt släppt detta.Jag har gått från storlek 42 till 36 och är väldigt nöjd med mitt nya förhållningssätt till min kropp. Har mycket mer energi.Du är fantastisk med dina inlägg. 💖Hjärtligt tack fina Frida" 💖

Du kan ansöka om ett samtal genom att fylla i kontaktformuläret här nedan. Jag mailar dig länken med tillgängliga tider för kommande vecka. Välkommen!

"FINN & BEHÅLL DIN IDEALKROPP- PAKETET"

En transformerande resa,

inifrån och ut!

 

Det här är för dig som innerst inne vet att det måste finnas ett annat sätt att gå tillväga på.

Att följa dieter är inte för dig, att känna sig begränsad och oförmögen att välja det du vill är inte längre ett alternativ, och längtan efter att få ordning på det här kan inte längre ignoreras.

Den här resa handlar om att upptäcka vem du verkligen är, att omfamna Hela dig och börja arbeta med dig själv, istället för emot dig själv.

Den handlar om att skapa utrymme för Dig, att ge dig själv tillåtelse att vara den du verkligen är och att kliva in i den absolut bästa versionen av dig själv.

Vi arbetar sida vid sida, 1:1, varje vecka i 12 veckor.

Vi tar reda på vem Du är: Personlighet, Värderingar, Hur du agerar och reagerar i vissa situationer, Styrkor, Intressen, Passioner.

Utbildning: Trosuppfattningar, filter, LoA (attraktionslagen), vanor/ovanor. (Dessa har stor påverkan på hur vi agerar i olika sammanhang).

Dina personliga utmaningar:

Specifika områden att arbeta med; sociala situationer, intimitet med partner, kring helger, vardagsliv, brist på tid, stressätande, dåliga/ovälkomna vanor, känsla av begränsning, skuldkänslor, värdelöshet, rädsla för att gå upp i vikt, rädsla för att aldrig lösa det här etc.

Mål/vision: Vilka är dina mål, långsiktiga, kortsiktiga och steg för steg handlingsplaner.

Strategier: ”Journaling”, meditation, visualisering, tankemönster, omprogrammering av övertygelser, hantering och frigörelse av känslor på ett bekvämt, avslappnat och utvecklande sätt.

Jag är med dig hela vägen!

Genom att skapa utrymme och tid, och genom att tillåta dig själv att lättsamt och bekvämt implementera detta nya sätt att närma sig livet, dig själv, din kropp och mat, kommer det att bli en del av dig, det kommer att bli ditt nya normala och det kommer att manifesteras som din personligt önskade verklighet!

Är du redo att kliva in i den nya

versionen av Dig?

bottom of page