top of page

OM FÖRETAGET

Bro som man ser är rundad, så det är lite uppför innan det går nedför igen. Bron leder till vacker skog på andra sidan med texten "You must learn a new way of thinking before you can master a new way to be", vilket är precis vad attraktionslagen och viktminskning handlar om.

Beyond Diets - Embracing the Law of Attraction for Lasting Weight Loss

OM FÖRETAGET

Vad har "lagen om attraktion" med viktminskning att göra?

 

"Attraktionslagen" är det som gör att våra tankar påverkar oss själva, våra liv och allt omkring oss, då allt är energi i vibration, där lika attraherar lika.

Våra tankar är också energi i vibration.

Lika attraherar lika, så när du tänker en tanke drar den till sig en liknande tanke, som drar till sig en liknande tanke osv.

 

En trosuppfattning är bara en tanke du tänkt så många gånger att den har blivit till en sanning.

Vi är uppvuxna med vad som gör oss tjocka och vad vi måste göra för att vara eller bli smala. Vi får nästan dagligen ta del av råd och rön om vad som är rätt och fel att äta, och hur vi snabbast kan gå ner i vikt.

Vi får veta svart på vitt, utan undantag och genvägar, hur det ska gå till om vi vill vara smala.

Vad vi lever med för trosuppfattningar beror på vad vi under livets gång observerat och levt med, anammat i vårt eget liv och sedan gjort till våra egna sanningar.

Hur det ser ut kan skilja sig åt som natt och dag från en person till en annan, och därför kan också våra verkligheter se helt olika ut.

Det finns massor av sanningar som gynnar oss och det finns de som vi inte är så behjälpta av, och där är det dags att skapa förändring, för den som vill.

Det är med hjälp av attraktionslagen som vi (medvetet eller omedvetet) skapar våra liv, vare sig det gäller relationer, pengar, karriär eller något annat och samma grundprinciper gäller oavsett ämne.

Min expertis ligger dock främst inom området kropp och mat. 

Jag har nämligen gått från att under många år kämpa med och mot övervikt, förvrängda och nedvärderande tankar om mig själv och min kropp och rädslan för vad maten skulle ställa till med, till att idag kunna njuta av allt som jag uppskattar att äta, samtidigt som jag lever med min idealkropp.

Tack vare min resa vet jag idag att det inte handlar om maten eller kroppen i sig, överhuvudtaget. Det handlar enbart om våra tankar om maten, och hur vi förhåller oss till vår kropp och det vi äter. 

I min värld finns det inte heller några genvägar. Vill man uppnå ett bestående resultat som man trivs med från start till mål så finns det bara ett sätt, man måste börja inifrån.

Genom att släppa gamla sanningar och hitta nya förhållningssätt, kan du njuta dig hela vägen fram till din idealkropp och äntligen få uppleva bestående viktminskning.

Det är min önskan att förmedla användbara verktyg till din resa mot ett liv där du kan äta och dricka allt du älskar och önskar, samtidigt som du hittar din idealkropp.

Läs mer om min resa

Beställ e-boken "Attraktionslagen & Viktminskning" här

 

Här hittar du mina tjänster

bottom of page