Sök
  • Frida Bender

💚 Vart Ă€r du pĂ„ vĂ€g? 💚


Vad Àr ditt mÄl? Vilka Àr dina visioner gÀllande din kropp och mat?


Vet man inte vad man vill har man ingenstans att rikta sitt fokus, nÀr man Àr ute efter en förÀndring.

Ta dig en stund och fundera över vad det Ă€r du vill Ă„stadkomma. ”Jag vill bli smal” sĂ€ger inte sĂ„ mycket, den tanken tar dig inte nĂ„gonstans. (Är det nĂ„got den gör sĂ„ Ă€r det snarare att bekrĂ€fta att du inte duger som du ser ut just nu, vilket bara skapar motstĂ„nd). Med handen pĂ„ hjĂ€rtat sĂ„ Ă€r det vĂ€l egentligen inte ens i ”smal-heten” det ligger? Även om vi har trĂ€nat oss i att tro det... đŸ€”đŸ€š Att du vill bli smalare beror endast pĂ„ att du tror att du kommer mĂ„ sĂ„ mycket bĂ€ttre dĂ„.

HĂ„ller du med?


SÄ vad Àr det du vill uppnÄ egentligen? Vilka kÀnslor kommer din viktminskning/din mer balanserade relation till mat eller till din kropp att medföra? Hur kÀnns din ideala kropp? Hur ser ditt liv ut nÀr du uppskattar och trivs med din kropp, vad gör du, vad Àter och dricker du?


Om du lever med mycket övervikt och har en önskan om att vara smal för att mÄ bÀttre, för att trivas med din kropp, för att orka leka med barnen, för att kunna gÄ ut och dansa eller för att kunna kÀnna dig bekvÀm pÄ en strand och du samtidigt har en tro om vad det Àr som krÀvs för att du ska ta dig dit, vilket Àr motsatsen till hur du lever idag, sÄ Àr det svÄrt att snabbt kunna skifta kÀnslan.


Om din tro Ă€r att man mĂ„ste trĂ€na ofta och hĂ„rt och bara Ă€ta ”nyttigt” och lite och du idag vet att du knappt orkar röra dig överhuvudtaget, att du aldrig har uppskattat frukt och grönt och att du Ă€lskar allt som Ă€r ”förbjuden” mat, sĂ„ kanske det Ă€r svĂ„rt att ens kunna förestĂ€lla dig pĂ„ den önskade platsen.


Men kanske Àr det inte dig och din förmÄga det Àr fel pÄ, kanske Àr det mÄlet som behöver ses över, förtydligas och bÀttre anpassas efter just dig? Du kan inte visualisera att du Àter en tallrik fullsmockad med broccoli och att du med lÀtta steg genomför ett maratonlopp, om du kÀnner att det inte Àr den du Àr.


Se över dina visioner, med den du Ă€r som person som riktlinje. Har du aldrig uppskattat att springa, sĂ„ Ă€r det inte ett maraton du ska förestĂ€lla dig. Är kött det bĂ€sta du vet, sĂ„ Ă€r det inte mĂ„let att bli vegetarian som kommer göra att din kĂ€nsla skiftar.


Du har fortfarande rĂ€tten att vara precis den du Ă€r och samtidigt vara vĂ€rd en kropp du trivs med! đŸ™đŸ»đŸ˜ Det Ă€r t.o.m. tack vare att du anammar hela dig och lĂ„ter dina unika sidor, förmĂ„gor och ditt vĂ€lbefinnande blomma ut, som gör att du kommer hitta den perfekta vĂ€gen, dieten och livsstilen för just dig. 💚💚💚


LÀs mer om bestÄende viktminskning med "attraktionslagen"

Mina tjÀnster

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla