top of page
Sök
  • Skribentens bildFrida Bender

💚 Vart är du på väg? 💚


Vad är ditt mål? Vilka är dina visioner gällande din kropp och mat?


Vet man inte vad man vill har man ingenstans att rikta sitt fokus, när man är ute efter en förändring.

Ta dig en stund och fundera över vad det är du vill åstadkomma. ”Jag vill bli smal” säger inte så mycket, den tanken tar dig inte någonstans. (Är det något den gör så är det snarare att bekräfta att du inte duger som du ser ut just nu, vilket bara skapar motstånd). Med handen på hjärtat så är det väl egentligen inte ens i ”smal-heten” det ligger? Även om vi har tränat oss i att tro det... 🤔🤨 Att du vill bli smalare beror endast på att du tror att du kommer må så mycket bättre då.

Håller du med?


Så vad är det du vill uppnå egentligen? Vilka känslor kommer din viktminskning/din mer balanserade relation till mat eller till din kropp att medföra? Hur känns din ideala kropp? Hur ser ditt liv ut när du uppskattar och trivs med din kropp, vad gör du, vad äter och dricker du?


Om du lever med mycket övervikt och har en önskan om att vara smal för att må bättre, för att trivas med din kropp, för att orka leka med barnen, för att kunna gå ut och dansa eller för att kunna känna dig bekväm på en strand och du samtidigt har en tro om vad det är som krävs för att du ska ta dig dit, vilket är motsatsen till hur du lever idag, så är det svårt att snabbt kunna skifta känslan.


Om din tro är att man måste träna ofta och hårt och bara äta ”nyttigt” och lite och du idag vet att du knappt orkar röra dig överhuvudtaget, att du aldrig har uppskattat frukt och grönt och att du älskar allt som är ”förbjuden” mat, så kanske det är svårt att ens kunna föreställa dig på den önskade platsen.


Men kanske är det inte dig och din förmåga det är fel på, kanske är det målet som behöver ses över, förtydligas och bättre anpassas efter just dig? Du kan inte visualisera att du äter en tallrik fullsmockad med broccoli och att du med lätta steg genomför ett maratonlopp, om du känner att det inte är den du är.


Se över dina visioner, med den du är som person som riktlinje. Har du aldrig uppskattat att springa, så är det inte ett maraton du ska föreställa dig. Är kött det bästa du vet, så är det inte målet att bli vegetarian som kommer göra att din känsla skiftar.


Du har fortfarande rätten att vara precis den du är och samtidigt vara värd en kropp du trivs med! 🙏🏻😍 Det är t.o.m. tack vare att du anammar hela dig och låter dina unika sidor, förmågor och ditt välbefinnande blomma ut, som gör att du kommer hitta den perfekta vägen, dieten och livsstilen för just dig. 💚💚💚


Läs mer om bestående viktminskning med "attraktionslagen"

Mina tjänster

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page