top of page
Sök
  • Skribentens bildFrida Bender

När du vill få bestående viktminskning utan att behöva banta eller avstå från något


Längtar du efter att få ett mer trivsamt och balanserat förhållande till din kropp och till mat?

Oavsett om du är underviktig, överviktig eller vill behålla din nuvarande vikt, kan du utan att göra avkall på god mat och slappa kvällar i soffan finna just din idealkropp.

Vill du hitta din ideala vikt en gång för alla?

Vill du bli fri från det dåliga självförtroendet, det dåliga samvetet och den ständiga kampen?


Vill du istället känna dig trygg,

fri och tillfreds och dessutom kunna njuta av allt du tycker om, samtidigt som du rör dig mot just din idealkropp?

Då är du på rätt ställe!

Jag har själv levt i båda världar. Den första spenderade jag närmare 20 år i, där mitt främsta mål var att äta så sunt som möjligt, så regelrätt som möjligt och så lite som möjligt. Allt med förhoppningen om att vara smal nog att trivas med mig själv. Ett konstant kämpande som varken ledde till välmående eller den kropp jag längtade efter.

I den andra världen, den jag lever i idag och har gjort det senaste årtiondet ter det sig helt annorlunda. 

Idag äter jag precis vad jag vill och lever med en kropp som jag stormtrivs med.


Oavsett om jag äter mycket eller lite, när på dygnet jag äter och vad jag väljer att stoppa i mig, så har jag genom att endast lyssna till kroppens signaler hittat min idealvikt.

I den här kursen har jag brutit ner mitt tillvägagångssätt i olika delar så att du kan applicera det på dig och ditt liv. Genom att ta det steg för steg kan även du komma till att kunna äta allt du älskar samtidigt som du finner just din idealkropp.

Kursen berör ditt förhållande till mat, till din kropp och till träning. (Inte ens träning är nödvändigt i den här ekvationen!)

Du får praktiska övningar i hur du kan släppa gamla sanningar som du inte längre vill leva med och hur du gör när du vill skifta eller ändra en specifik tanke.

Kursen är upplagd på 3 veckor men du bestämmer självklart själv din egen takt och du kan starta när du vill.


Här finns möjligheten att lämna kampen, förvirringen, den dränerande energin och det dåliga samvetet bakom dig och känna hur du skiftar från uppförsbacke till nedförsbacke när du på ett tillfredsställande och lättsamt vis rör dig mot just din idealkropp.


17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page