top of page
Sök
  • Skribentens bildFrida Bender

Kan man tänka sig till sin idealkropp?


❤️❤️❤️ Dessa får representera mitt "före" och "efter"... 😋


Min tidigare obalans visade sig i alla de former.

Oavsett om jag var smal eller tjock, var den inre kampen alltid den samma; Att äta eller inte äta, skuld, misslyckanden, känslan av att tappa kontrollen och att inte duga, nervärderande tankar osv.Idag styr inte maten längre mitt liv. Jag äter inte längre för att skapa balans, jag äter för att jag är hungrig och för att det är gott och det fantastiska i kråksången, är att man faktiskt både kan äta kakan och ha den kvar! 😉👏👏


I över 10 år har jag ätit och druckit precis vad jag vill, samtidigt som min vikt har varit bestående.


Kan man verkligen tänka sig till sin idealkropp? Svar: JA! ❤️❤️❤️


14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page