top of page
Sök
  • Skribentens bildFrida Bender

Gå ner i vikt utan att banta


💜💜💜 "Attraktionslagen är opartisk, så känner du dig tjock kommer också dina tankar och upplevelser matcha den känslan, vilket resulterar i att det som presenteras för dig är sådant som styrker din sanning.


Du kan bara hitta de delar på kroppen som du inte tycker om, du ser bara det som är för stort, du hamnar ofta i samtal som handlar om ämnet, någon kanske har en åsikt om vad du äter eller hur du ser ut osv.Dessutom dras du ytterligare åt maten som matchar din känsla. Allt det som du förknippar med motstånd, misslyckande, viktökning, skam och det som bevisar att du inte har någon karaktär, är det du känner sug efter, och således befäster du din känsla ytterligare".


Lägg mindre tid och energi på det du inte tycker om och mer tid på det du faktiskt uppskattar. Tänk mindre på hur det ser ut just nu och mer på hur du skulle vilja ha det. På så sätt kan du öppna upp för en helt annan version av både dig själv och omvärlden!


Genom att välja dina tankar och rikta ditt fokus endast åt det som känns bra, kan din dominanta känsla skifta och när din känsla har skiftat är det helt andra omständigheter som presenteras för dig! 💜💜💜


Läs mer om attraktionslagen och viktminskning

Fler blogginlägg

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page