top of page
Sök
  • Skribentens bildFrida Bender

GĂ„ ner i vikt utan att banta


💜💜💜 "Attraktionslagen Ă€r opartisk, sĂ„ kĂ€nner du dig tjock kommer ocksĂ„ dina tankar och upplevelser matcha den kĂ€nslan, vilket resulterar i att det som presenteras för dig Ă€r sĂ„dant som styrker din sanning.


Du kan bara hitta de delar pÄ kroppen som du inte tycker om, du ser bara det som Àr för stort, du hamnar ofta i samtal som handlar om Àmnet, nÄgon kanske har en Äsikt om vad du Àter eller hur du ser ut osv.Dessutom dras du ytterligare Ät maten som matchar din kÀnsla. Allt det som du förknippar med motstÄnd, misslyckande, viktökning, skam och det som bevisar att du inte har nÄgon karaktÀr, Àr det du kÀnner sug efter, och sÄledes befÀster du din kÀnsla ytterligare".


LÀgg mindre tid och energi pÄ det du inte tycker om och mer tid pÄ det du faktiskt uppskattar. TÀnk mindre pÄ hur det ser ut just nu och mer pÄ hur du skulle vilja ha det. PÄ sÄ sÀtt kan du öppna upp för en helt annan version av bÄde dig sjÀlv och omvÀrlden!


Genom att vĂ€lja dina tankar och rikta ditt fokus endast Ă„t det som kĂ€nns bra, kan din dominanta kĂ€nsla skifta och nĂ€r din kĂ€nsla har skiftat Ă€r det helt andra omstĂ€ndigheter som presenteras för dig! 💜💜💜


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Kommentare


bottom of page