top of page
Sök
  • Skribentens bildFrida Bender

BestÄende viktminskning utan att bantaTill min stora lycka har jag fÄtt ta emot detta oerhört glÀdjande, inspirerande och stÀrkande meddelande, som jag har fÄtt tillÄtelse att dela med mig av!

Jag vet hur befriande det Ă€r att fĂ„ lĂ€mna bantandet och allt det dĂ€r bakom sig, sĂ„ jag blir alldeles varm i hjĂ€rtat av att fĂ„ lĂ€sa detta! 💖💖💖
"Hej! Jag mĂ„r sĂ„ bra!👏 Det har blivit toppenbra för mig efter att vi samtalade. 😊 Jag jobbar med att alltid vara snĂ€ll mot mig sjĂ€lv Ă€ven de gĂ„nger jag i efterhand kĂ€nner att det har blivit för mycket mat. 😉 Jag lĂ€ser alla dina fina inlĂ€gg och tar till mig och trĂ€nar pĂ„ att alltid följa energierna och det min kropp sĂ€ger. 😍 Jag Ă€ter det jag blir sugen pĂ„, det innefattar Ă€ven pizza. Jag har tidigare bantat hela mitt liv efter olika metoder 😩 nu har jag helt slĂ€ppt detta. Jag har gĂ„tt frĂ„n storlek 42 till 36 och Ă€r vĂ€ldigt nöjd med mitt nya förhĂ„llningssĂ€tt till min kropp. Har mycket mer energi. Du Ă€r fantastisk med dina inlĂ€gg. 💖 HjĂ€rtligt tack fina Frida" 💖21 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comments


bottom of page