top of page
Sök
  • Skribentens bildFrida Bender

Bestående viktminskning utan att bantaTill min stora lycka har jag fått ta emot detta oerhört glädjande, inspirerande och stärkande meddelande, som jag har fått tillåtelse att dela med mig av!

Jag vet hur befriande det är att få lämna bantandet och allt det där bakom sig, så jag blir alldeles varm i hjärtat av att få läsa detta! 💖💖💖
"Hej! Jag mår så bra!👏 Det har blivit toppenbra för mig efter att vi samtalade. 😊 Jag jobbar med att alltid vara snäll mot mig själv även de gånger jag i efterhand känner att det har blivit för mycket mat. 😉 Jag läser alla dina fina inlägg och tar till mig och tränar på att alltid följa energierna och det min kropp säger. 😍 Jag äter det jag blir sugen på, det innefattar även pizza. Jag har tidigare bantat hela mitt liv efter olika metoder 😦 nu har jag helt släppt detta. Jag har gått från storlek 42 till 36 och är väldigt nöjd med mitt nya förhållningssätt till min kropp. Har mycket mer energi. Du är fantastisk med dina inlägg. 💖 Hjärtligt tack fina Frida" 💖


Du kan läsa fler blogginlägg här

Läs mer om bestående viktminskning och mina tjänster här


20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page