top of page
Sök
  • Skribentens bildFrida Bender

Bestående viktminskning startar från insidan


🧡🧡🧡 Att en snabb viktnedgång sällan blir bestående beror inte bara på att man avstått en massa, som man sedan äter ikapp eller att man vill kompensera för alla begränsningar man utsatts för, både via maten och känslomässigt, det beror främst på att förändringen enbart skett på utsidan.Vill man uppnå bestående viktminskning, både finna Och behålla sin idealkropp, utan att för den skull behöva försaka varken välmående, glädje eller den goda maten, måste processen starta inifrån.


Att du vill tappa x antal kg beror på att du tänker att det kommer kännas bättre. Allt vi gör eller hoppas på att göra, vara eller ha är för att vi tänker att det kommer kännas bra. Så om vi kan se till att må bra Nu, spelar det egentligen någon roll vad det står på vågen då?


Du kanske inte kan förändra siffrorna som visas på vågen på ett ögonblick, men att förändra din känsla tar inte lång tid alls!


Sätt intentionen att alltid må så bra som möjligt när du äter. Fokusera på ditt mål, snarare än hur det ser ut just nu, så kommer känslan att skifta och därefter kan även den fysiska, bestående förändringen ske. 🧡🧡🧡


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page