top of page
Sök
  • Skribentens bildFrida Bender

Attraktionslagen & Viktminskning


😍😍😍 VĂ€ntar du pĂ„ nĂ„got?


VÀntar du pÄ att gÄ ner en storlek, att tappa x antal kilo, att du ska se mer vÀltrÀnad ut eller nÄgon annan kroppslig förÀndring, Innan du kan kÀnna dig sÄ vacker, vÀrdig, snygg, inspirerande, sjÀlvsÀker och levande som du verkligen önskar?


Det Àr du lÄngt ifrÄn ensam om, men detta upplÀgg, att vÀnta pÄ ett resultat som ska göra att du kÀnner dig annorlunda, Àr verkligen att jobba i motvind och risken Àr stor att du vÀntar förgÀves.

Oavsett vad du har som mÄl, sÄ har du det som mÄl för att du tÀnker att det kommer kÀnnas bra, annorlunda eller bÀttre Àn det gör nu. Men din förÀndring av kÀnsla har inget med utsidan att göra, den sker enbart pÄ insidan och det fantastiska Àr att vi besitter bÄde friheten och förmÄgan att vÀlja hur vi kÀnner oss.

HĂ€r och Nu!


You are just as beautiful and perfect as you allow yourself to feel!


Ditt vackraste, din perfektion, tillgÄngen till din fulla potential visar sig inte i nÄgra siffror pÄ vÄgen eller pÄ storleken i klÀderna.


SÄ vÀnta inte lÀngre!


VĂ€lj att kĂ€nna dig vacker VĂ€lj att kĂ€nna dig vĂ€rdefull VĂ€lj att kĂ€nna dig perfekt precis som du Ă€r För det Ă€r du!!! 😍😍😍


31 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comentarios


bottom of page