top of page
Sök
  • Skribentens bildFrida Bender

Attraktionslagen & Viktminskning


💚💙💜 Jag tror att vi fungerar så, att olika aktiviteter lockar och matchar oss vid olika tillfällen. Vissa dagar är det en lugn stund vid havet som ger oss störst tillfredsställelse, andra dagar är det ett fullspäckat träningspass, vissa dagar är det en behaglig yogaposition vi längtar efter och andra dagar är det chips och en bra film.


För min del finns det inga rätt och fel när det gäller val av aktiviteter heller, det finns bara det som känns bra i stunden.


Hur skulle något som känns alldeles fantastiskt när du upplever det, kunna vara fel?


Alla olika aktiviteter finns här som en härlig buffé att välja från och att tillåta dig att känna dig fram och lita på att det som känns bäst, är ditt absolut bästa val, är det som gör att du kan finna din balans även med din träning.


Blir du ändå osäker, när du tänker att en godispåse i soffan vore bra härligt idag och samtidigt vet hur gott du brukar må av din kvällspromenad, så ställ dig frågan vad det är du söker, vilken känsla du vill åt.


Utgå från där du är just nu och känn efter vad som skulle kännas riktigt bra. Har det varit en lång dag med en del motgångar, lite ont om tid, lite för mycket stress osv, så kanske din största önskan är att få känna ett lugn, att känna dig tillfreds, att få skratta eller att vara avslappnad.


Ta dig några minuter för att förflytta dig till den känslan först: ”Jag tycker om att lyssna på min kropp och ge den vila när den behöver det, jag älskar att känna ett lugn genom hela kroppen, jag älskar att skratta och ha roligt, jag älskar att känna mig fullkomligt avslappnad och bekväm i min kropp, jag uppskattar verkligen känslan av att lyssna på min kropp och veta att jag gör mitt bästa för att den ska må bra", osv.


Har du en helt annan utgångspunkt, med en mer aktiv energi så att säga och därför är ute efter en annan typ av känsla, kan det låta så här: ”Jag älskar att vara fylld av energi, jag älskar när min kropp känns stark/snabb/flexibel, jag tycker verkligen om att känna energin och rörelsen i kroppen, jag älskar att vara i synk med min kropp, jag älskar känslan av förnyelse", osv.


Utan att blanda in Hur det ska gå till, fokusera enbart på känslan du är ute efter och ta dig till en plats som känns bra. Från den utgångspunkten kommer du inte känna dig osäker längre, istället kommer du veta exakt vad du vill göra för att inspirationen guidar dig dit. 💚💙💜


Läs mer om attraktionslagen och viktminskning

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page