top of page
Sök
  • Skribentens bildFrida Bender

Attraktionslagen & Viktminskning


💚💙💜 Jag tror att vi fungerar sĂ„, att olika aktiviteter lockar och matchar oss vid olika tillfĂ€llen. Vissa dagar Ă€r det en lugn stund vid havet som ger oss störst tillfredsstĂ€llelse, andra dagar Ă€r det ett fullspĂ€ckat trĂ€ningspass, vissa dagar Ă€r det en behaglig yogaposition vi lĂ€ngtar efter och andra dagar Ă€r det chips och en bra film.


För min del finns det inga rÀtt och fel nÀr det gÀller val av aktiviteter heller, det finns bara det som kÀnns bra i stunden.


Hur skulle nÄgot som kÀnns alldeles fantastiskt nÀr du upplever det, kunna vara fel?


Alla olika aktiviteter finns hÀr som en hÀrlig buffé att vÀlja frÄn och att tillÄta dig att kÀnna dig fram och lita pÄ att det som kÀnns bÀst, Àr ditt absolut bÀsta val, Àr det som gör att du kan finna din balans Àven med din trÀning.


Blir du ÀndÄ osÀker, nÀr du tÀnker att en godispÄse i soffan vore bra hÀrligt idag och samtidigt vet hur gott du brukar mÄ av din kvÀllspromenad, sÄ stÀll dig frÄgan vad det Àr du söker, vilken kÀnsla du vill Ät.


UtgÄ frÄn dÀr du Àr just nu och kÀnn efter vad som skulle kÀnnas riktigt bra. Har det varit en lÄng dag med en del motgÄngar, lite ont om tid, lite för mycket stress osv, sÄ kanske din största önskan Àr att fÄ kÀnna ett lugn, att kÀnna dig tillfreds, att fÄ skratta eller att vara avslappnad.


Ta dig nĂ„gra minuter för att förflytta dig till den kĂ€nslan först: ”Jag tycker om att lyssna pĂ„ min kropp och ge den vila nĂ€r den behöver det, jag Ă€lskar att kĂ€nna ett lugn genom hela kroppen, jag Ă€lskar att skratta och ha roligt, jag Ă€lskar att kĂ€nna mig fullkomligt avslappnad och bekvĂ€m i min kropp, jag uppskattar verkligen kĂ€nslan av att lyssna pĂ„ min kropp och veta att jag gör mitt bĂ€sta för att den ska mĂ„ bra", osv.


Har du en helt annan utgĂ„ngspunkt, med en mer aktiv energi sĂ„ att sĂ€ga och dĂ€rför Ă€r ute efter en annan typ av kĂ€nsla, kan det lĂ„ta sĂ„ hĂ€r: ”Jag Ă€lskar att vara fylld av energi, jag Ă€lskar nĂ€r min kropp kĂ€nns stark/snabb/flexibel, jag tycker verkligen om att kĂ€nna energin och rörelsen i kroppen, jag Ă€lskar att vara i synk med min kropp, jag Ă€lskar kĂ€nslan av förnyelse", osv.


Utan att blanda in Hur det ska gĂ„ till, fokusera enbart pĂ„ kĂ€nslan du Ă€r ute efter och ta dig till en plats som kĂ€nns bra. FrĂ„n den utgĂ„ngspunkten kommer du inte kĂ€nna dig osĂ€ker lĂ€ngre, istĂ€llet kommer du veta exakt vad du vill göra för att inspirationen guidar dig dit. 💚💙💜


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comments


bottom of page