top of page
Sök
  • Skribentens bildFrida Bender

❤️50%❤️ på Alla mina tjänsterMed sommaren kommer härliga dagar, (förhoppningsvis) vackert väder, sol och bad, glass i stora lass, ett glas bubbel kanske både en och två kvällar i veckan, restaurangbesök och fika på stranden. Badkläder! ☺️💦👙🌺🍧🥂


Allt väldigt härligt, men det kan också vara en tid fylld av motstånd, kamp och skam.


Livet är till för att njutas (inte bara under semestern 😉) och eftersom vi bär med oss våra kroppar var vi än går, är det oerhört befriande att leva detta liv med gott självförtroende, med kärlek till sig själv och sin kropp. 💜💚❤️


Det är tid att börja uppskatta och hylla den fantastiska människa du är, i den fantastiska kropp du färdas med. 😍🌟


I alla tider har vi fått veta vad som är bra mat och vad som är dålig mat. Vad som är det rätta att göra och vad som är fel. Vad som gör oss tjocka och vad som gör oss smala.


Jag lever med övertygelsen att det endast handlar om vår tro om det ena eller andra och framförallt hur vi förhåller oss till våra kroppar och det vi stoppar i oss.


Tänk dig ett liv där du kan äta precis vad du vill, bara för att du vill! För att det är gott och för att det känns bra!


Vi har alla en inre strävan som vill leda oss till allt det vi själva anser tillfredsställande och upplyftande, självklart ingår friheten och möjligheten att älska oss själva som vi är i våra fantastiska kroppar, samtidigt som vi njuter av allt vi tycker är gott. 🙏🏻🙌🏻🙌🏻


Mina onlinekurser är inga bantningskurer, de är känslomässiga kurer.

Mina kurser och sessioner handlar om hur du går från att känna osäkerhet, ovisshet, skuld och skam, till att börja lita på din inre guidning, till att få bättre självkänsla och ett friare och mer njutningsfullt liv.

För ett varaktigt resultat, både på insidan och utsidan. 🙏🏻🌟❤️


50% på Alla mina tjänster t.o.m. sön 2/6!

(Helt otroligt, om jag får säga det själv! 😉)


Sessioner

Onlinekurs

Paket

Skräddarsydd Onlinekurs (begränsat antal platser/månad)Du kan ställa frågor och beställa via kontaktformuläret på hemsidan eller via mail.


22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page